Nylig var en gruppe på 30 studenter på gårdsbesøk hos Sissel Langørgen på Byneset og hos Arne-Jakob Jakobsen i Melhus.

De fikk der litt innblikk hvordan gårdsbruk kan drives i dag, hvordan bonden opplever sin hverdag og hva som er viktige utfordringer framover. Dette var et ledd i at studentene deltar på kurset Eksperter i team. Kurset holdes av NTNU for å gi studentene samarbeidserfaring i å jobbe tverrfaglig. Studentene organiseres i landsbyer med 30 deltakere som igjen inndeles i grupper. Ett av landsbytemaene dette semesteret er bærekraftig landbruk. Fra prosjektet Kompetent bonde har vi engasjert oss i dette ut fra at arbeidsmåten i Eksperter i team er interessant og relevant også for samarbeid om kompetanse og rådgiving i landbruket. Det er utfordringer knyttet til å samarbeide mellom ulike fag og ulik erfaringsbakgrunn. Kan vi lære noe av arbeidsmåten? Dessuten er det positivt at også NTNU kommer mer i inngrep med en sektor som landbruket, en viktig del av bioøkonomien. [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rad»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» text_font_size=»14″ use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Bildegalleri

[/et_pb_text][et_pb_gallery admin_label=»Galleri» fullwidth=»on» show_title_and_caption=»on» show_pagination=»on» background_layout=»dark» auto=»on» hover_overlay_color=»rgba(255,255,255,0.9)» caption_font_size=»14″ caption_all_caps=»off» title_font_size=»16″ use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» gallery_ids=»487,486,483,484,485″ auto_speed=»7000″] [/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]