Nylig var en gruppe på 30 studenter på gårdsbesøk hos Sissel Langørgen på Byneset og hos Arne-Jakob Jakobsen i Melhus.

De fikk der litt innblikk hvordan gårdsbruk kan drives i dag, hvordan bonden opplever sin hverdag og hva som er viktige utfordringer framover. Dette var et ledd i at studentene deltar på kurset Eksperter i team. Kurset holdes av NTNU for å gi studentene samarbeidserfaring i å jobbe tverrfaglig. Studentene organiseres i landsbyer med 30 deltakere som igjen inndeles i grupper. Ett av landsbytemaene dette semesteret er bærekraftig landbruk. Fra prosjektet Kompetent bonde har vi engasjert oss i dette ut fra at arbeidsmåten i Eksperter i team er interessant og relevant også for samarbeid om kompetanse og rådgiving i landbruket. Det er utfordringer knyttet til å samarbeide mellom ulike fag og ulik erfaringsbakgrunn. Kan vi lære noe av arbeidsmåten? Dessuten er det positivt at også NTNU kommer mer i inngrep med en sektor som landbruket, en viktig del av bioøkonomien. [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rad”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Bildegalleri

[/et_pb_text][et_pb_gallery admin_label=”Galleri” fullwidth=”on” show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” background_layout=”dark” auto=”on” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” caption_font_size=”14″ caption_all_caps=”off” title_font_size=”16″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” gallery_ids=”487,486,483,484,485″ auto_speed=”7000″] [/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]